A munkatársam segítségére

Az ember életének letöbb idejét a családján kívül a munkahelyén tölti. Nagyon meghatározó is tud lenni sok esetben, hogy egy-egy munkatárssal való kapcsolat, vagy az egész munkahelyi légkör milyen. Meghatározza a mindennapjainkat, a teljesítményünket és így az egész hangulatunkat, motivációnkat és még sorolhatnám tovább. Nekem hatalmas szerencsém van ebből a szempontból, mert hihetetlen jó közegben dolgozom. Nagyon szeretjük egymást a kollégákkal. Tényleg egy nagy baráti társaság találkozik össze minden egyes nap, és így nem csak az idő megy jobban és hatékonyabban a munka, de a kedvünk is hihetetlen jó. Nekem még egyszer sem volt itt olyan érzésem, hogy nem szeretnék bemenni reggel, pedig a hétfők kifejezetten nehezen szoktak indulni nálam.

Persze egy ilyen közegbe bekerülni újként sokkal nehezebb. Ilyen szempontból két hónapja látom az egyik új kollégán micsoda alázat és folyamatos munka kell ahhoz, hogy sikerüljön a beilleszkedése. Nem is a munka itt a fő szempont, mert hihetetlen ügyes és tényleg mindent tud már most, amire szüksége van, hogy sikeres munkát tudjon végig vinni velünk, de nehezebb a csapatba való tartozás érzése számára.

Persze mindent megteszünk azért, hogy ez egyre könnyebb legyen neki. Segítünk amit csak tudunk. A minap például betört a telefonjának a kijelzője, és fogalma sem volt hogy hova fordulhatna segítségért. Azonnal rá is írtam egy cetlire, hogy Xiaomi kijelző javítás és a xiaomiszervizshop.hu csapatának elérhetőségét, hiszen nekem meggyőződésem, hogy ők a legjobbak. Megbízhatók, tökéletes munkát végeznek, gyorsan és jó áron. Remélem hogy most már hamarosan teljes csapattagnak fogja tudni érezni magát, segítünk neki amiben tudunk. Biztosan sikerülni fog neki.