A legjobb módszer

A gyerekeink immáron közel több mint hat éve részesei nem csak egy nagyon jó és embert próbáló sportágnak, a jégkorcsolyának, még hozzá annak is az egyik legveszélyesebb – ha lehet ilyet mondani – de legizgalmasabb vállfajának, a gyorskorcsolyának, és így egy fantasztikus emberekből álló társaságnak klubnak is. Nagyon szeretnek a gyerekek ide járni, még úgy is, hogy egy héten négy edzés van, és azt sem nagyon mondhatom, hogy feszültségmentes lenne egy-egy verseny. A követelmény kemény, a rossz viselkedés egyáltalán nincs megtűrve, szóval a szülői szempontok egyértelműen jók, minél többet van ebben a kis közösségben a gyerek, annál többet tanul, és ez tényleg így is van.

Minden évben van egy olyan verseny, amit ez a klub szervez, és ahol minden gyerek aki indul, függetlenül a helyezéstől, kap egy kis jelképes ajándékcsomagot, amiben ebben az évben úgy döntöttünk, hogy legyen egy hímzett póló is, amit természetesen a gépi hímzés módszerével tudunk megvalósítani.

Megmondom őszintén, hogy meglepetésemre, nagyon nehéz volt olyan csapatot találni, akik nem rémültek meg a kétszázötven darabos megrendeléstől sőt, elég jó vállalási időt és árat is mondtak rá, de azért sikerült, mert a himezd.hu csapata tényleg nagyon lelkesen és segítőkészen állt az egész versenyhez. Sőt, még tanácsokkal és ötletekkel is elláttak bennünket a mintát és az egész pólót illetően. Tényleg nagyon konstruktívak és kedvesek voltak, mindemelett a póló gyönyörű lett, szóval biztosan fogunk még együtt dolgozni. Abban is biztosak vagyunk most már, hogy a hímzés a legjobb módszer, amivel szép és elegáns, mégis tartós pólókat tudunk átadni ezeken a versenyeken. Biztosan használjuk majd még a jövőben is.