Aki nélkül minden sokkal nehezebben menne

Amikor én belevágtam a vállalkozásom kialakításába minden filléremet beletettem a cégalapításba és abba, hogy a vágyam teljesüljön, és egy jól menő vállalkozást tudjak kialakítani, ami folyamatosan fejlődik és ami sok – sok embernek ad munkát és biztosít megélhetést. Persze nagyon fontos volt számomra, hogy jól sikerüljön már az alapítás is, ezért rögtön az elején kerestem bizonyos feladatokra külső szakértő segítőket. Olyan cégeket, akik az adott területen a legjobbak, jó eredményekkel és még jobb hírnévvel rendelkeznek, ami persze mondanom sem kell, hogy nem volt egy egyszerű feladat. Megoldottam, mert tudtam, hogy a jövő miatt iszonyatosan fontos.

A munkavédelem feladata volt az egyes számú mumus, amivel tudtam, hogy egészen egyszerűen nem fogok tudni mit kezdeni, mert sem jogász nem vagyok, sem affinitásom nincsen hozzá, így kerestem egy olyan vállalkozást, aki tökéletes munkavédelmi rendszer tervezés és tökéletes munkavédelmi rendszer kialakítás segítséget tud nyújtani számomra és persze egyúttal a cégem számára. Az activesafety csapata hihetetlen eredményeket ért el ezen a területen a cégen belül, és azt kell mondjam, hogy az általuk biztosított munkavédelmi koordinátor munkája és segítsége nélkül minden sokkal nehezebb lenne a cég életének működésében.

Felbecsülhetetlen segítséget nyújt számunkra ez a kis csapat, aminek eredményeképp a cég szárnyal, hiszen van idő és energia az ügyfélszerzés és menedzsment feladatok ellátására, így a növekedés is folyamatosnak mondható. Csak ajánlani tudom őket bárki számára, aki valódi védelmet szeretne a munkavállalóknak úgy, hogy közben a partnerség már nem sima kapcsolatot, hanem bizony stratégiai partnerséget jelenthet, hiszen akár versenyelőnyként is megjelenhet a vállalkozás életébe. Én biztosan velük fogok dolgozni még hosszú – hosszú időn keresztül.